Διατηρείτε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε.
Για να πραγματοποιήσετε κάποια επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας μέσω τηλεφώνου (2621024930-6977769874) για να ξεκινήσουμε την διαδικασία επιστροφής. Στα αρώματα τύπου δεν γίνονται επιστροφές.

Η πολιτική των δωρεάν αλλαγών, ισχύει μόνο για την πρώτη αλλαγή επί του συνόλου στο πλαίσιο της ίδιας παραγγελίας. Κάθε νέα αποστολή θα επιβαρύνεται  με έξοδα αποστολής 3,50€. Η Πολιτική δωρεάν αλλαγών – επιστροφών ισχύει μόνο για προϊόντα που δεν αγοράστηκαν με έκπτωση. Σε κάθε άλλη περίπτωση υπάρχει χρέωση για κάθε αλλαγή ή επιστροφή 3,50€.

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του www.aroma-styl.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά κ.λ.π. τότε αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής, καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

 

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, συνοδευόμενο/α απαραιτήτως από τη σχετική δήλωση υπαναχώρησης μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. απόδειξη λιανικής).

 

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του καταστήματος (26210249306977769874), ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.

 

Η διαδικασία της επιστροφής θα γίνεται μόνο με την ίδια courierμε την οποία εστάλη το προϊόν για πρώτη φορά, ειδάλλως δεν θα γίνεται δεκτή.